You're on guest mode, upgrade to ReSkills Premium for UNLIMITED learning content! Subscribe with $1/month or activate your account
Peroleh Kejayaan dalam Lanskap Dinamik Kerjaya Bebas | ReSkills OnLIVE Class

Peroleh Kejayaan dalam Lanskap Dinamik Kerjaya Bebas

Capai puncak kejayaan anda dalam lanskap kerjaya bebas yang sentiasa berubah! Dalam dunia yang dinamik ini, mari teroka rahsia kejayaan di dalam kerjaya bebas, belajar bagaimana untuk menavigasi cabaran, dan mengambil peluang dengan yakin. 

Sertai kami dalam sesi penerangan yang penuh bermakna, di mana anda akan memperoleh wawasan dan strategi yang praktikal untuk memperkukuhkan kerjaya bebas anda. Dengan perkongsian pengalaman dari pakar industri, anda akan mendapat pandangan yang mendalam tentang dinamika pasaran terkini.

Jangan lepaskan peluang ini untuk membina kemahiran, meningkatkan jaringan profesional, dan meneroka potensi tanpa batasan dalam kerjaya bebas anda. Daftar sekarang dan terokai perjalanan kejayaan anda dalam lanskap kerjaya yang penuh cabaran namun penuh peluang!


Nota: Sesi ini adalah untuk pelajar ReSkills dan bukan pelajar ReSkills. Jika anda mempunyai rakan atau rakan sekerja yang ingin menyertai sesi, tetapi belum mempunyai akaun ReSkills, mereka boleh mendaftar untuk sesi di sini: https://bit.ly/3uxWZ2g


Peroleh Kejayaan dalam Lanskap Dinamik Kerjaya Bebas

event date :
Thursday, 22 February 2024
schedule time :
8:20 PM - 9:30 PM
United States :
5:20 AM - 6:30 AM (GMT -0700)
United Kingdom :
12:20 PM - 1:30 PM (GMT +0000)
Malawi / Cameroon :
9:20 AM - 10:30 AM (GMT -0300)
Pakistan :
5:20 PM - 6:30 PM (GMT +0500)
india :
5:50 PM - 7:00 PM (GMT +0530)
Sri Lanka :
5:50 PM - 7:00 PM (GMT +0530)
Indonesia :
7:20 PM - 8:30 PM (GMT +0700)
vietnam :
7:20 PM - 8:30 PM (GMT +0700)
Malaysia :
8:20 PM - 9:30 PM (GMT +0800)
Philippines :
8:20 PM - 9:30 PM (GMT +0800)
language language :
file_copy material :