You're on guest mode, upgrade to ReSkills Premium for UNLIMITED learning content! Subscribe with $1/month or activate your account
Buat Pelanggan Jatuh Hati Pada Kesan Pertama | ReSkills OnLIVE Class

Buat Pelanggan Jatuh Hati Pada Kesan Pertama

Hasil Pembelajaran:
Di akhir sesi ini, anda akan dapat:
1. Belajar mencintai diri sendiri
2. Belajar bagaimana untuk membiarkan orang lain mencintai anda
3. Belajar menjadi yakin

Gambaran Keseluruhan:
Bagaimana cara membuat pelanggan jatuh hati pada kesan pertama? Kesan pertama adalah penting kerana ia mencerminkan personal branding anda dalam industri.Jom belajar mencintai diri sendiri dan tingkatkan keyakinan diri anda, membuatkan tanggapan pertama yang kuat akan membantu anda mengembangkan hubungan pelanggan dan membuat jualan.

Dari saat anda mendekati pelanggan, tingkah laku, sikap dan persembahan peribadi anda akan mempengaruhi keputusan pelanggan anda untuk membeli.


Buat Pelanggan Jatuh Hati Pada Kesan Pertama

event date :
Saturday, 03 December 2022
schedule time :
8:20 PM - 10:00 PM
United States :
5:20 AM - 7:00 AM (GMT -0700)
United Kingdom :
12:20 PM - 2:00 PM (GMT +0000)
Malawi / Cameroon :
9:20 AM - 11:00 AM (GMT -0300)
Pakistan :
5:20 PM - 7:00 PM (GMT +0500)
india :
5:50 PM - 7:30 PM (GMT +0530)
Sri Lanka :
5:50 PM - 7:30 PM (GMT +0530)
Indonesia :
7:20 PM - 9:00 PM (GMT +0700)
vietnam :
7:20 PM - 9:00 PM (GMT +0700)
Malaysia :
8:20 PM - 10:00 PM (GMT +0800)
Philippines :
8:20 PM - 10:00 PM (GMT +0800)
language language :
file_copy material :